Viihdy

Nauti upeasta luonnosta ympärilläsi. Täällä voi kuulla kuikan huudon illan hämärtyessä ja nähdä ylväiden kalasääskien lentävän taivaansinessä.

Coaching

Haluatko pysähtyä hetkeksi jonkin itsellesi tärkeän ajatuksen pariin ja tutkia uusia mahdollisuuksia? Varaa itsellesi 1,5 h pituinen luottamuksellinen coachingtapaaminen huippuammattilaisen kanssa. Coachaus voidaan toteuttaa luontopolkuja kävellen tai järven rannalla istuen. Raija Salomaalla on coachingista European Mentoring ja Coaching Councilin korkein mahdollinen akkreditointi (Master Practitioner, EIA) ja hän on väitellyt coachingista Vaasan yliopiston johtamisen laitokselta kansainvälisten johtajien coachingista 2017. Lisätietoja Raijasta ja coachingista saat www.crossnomads.com ja www.johtajuuspuhetta.fi -sivustoilta.

Veneretki

Haluaisitko nauttia Päijänteen avarista ulapoista? Voit varata kipparoidun veneretken lounaalle Korpilahden satamaan, missä sijaitsee myös mielenkiintoinen Höyrygalleria. Illallisreissun voit tehdä Vehrytnoukan ravintolaan Jyväskylään tai Säynätsalon Juurikkasaareen.  Viemme sinut myös opastetulle kierrokselle Alvar Aallon kesähuvilalle Muuratsaloon (opastetut retket varattava etukäteen). Vene on  Falcon 5 BR, 80 hp alumiininen moottorivene. Kerro toiveistasi ja varaa elämyksellinen veneretki!

Turvehoitosauna

Suomalainen innovaatio turvehoito kiihdyttää tunnetusti aineenvaihduntaa, poistaa nestekertymiä, rentouttaa lihaksia ja avaa lihaskireyksiä. Se myös puhdistaa ihoa ja huokosia. Turvehoitoa on jo kauan käytetty vammojen ja kipujen hoitoon. Hoitoturve on 100% luonnontuote, eikä siihen ole lisätty mitään. Koska hieronta yhdistettynä turvesaunaan tehostaa hoidon vaikutusta, suosittelemme sitä lämpimästi!
Turvetta käytettäessä on huomioitava, että kokovartalohoito ei sovi sydänsairaalle, verenpainetautia sairastavalle, syöpäsairaalle akuutissa vaiheessa eikä raskaana oleville.

Tarjoamme sinulle 3 rentouttavaa turvehoitovaihtoehtoa. Voit 
1) omatoimisesti levittää turpeen haluamillesi kehosi hoitoalueille saunassa
2) yhdistää saunan ja turvehoidon rentouttavaan hierontaan (eri hintaan voit myös nauttia perinteisen savusaunan pehmeistä löylyistä)
3) valita turvehoidon  ja hieronnan haudehoitomenetelmällä ilman saunaa

Rentouttava, hoitava turvesauna  35€ / hlö
Lempeäksi lämmitetyn saunan lämmössä hoitoturve levitetään itse koko keholle ohjeistuksen mukaan. Turpeen annetaan vaikuttaa iholla noin 20 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Hoitoon voidaan haluttaessa yhdistää  ammattilaisen tekemä rentouttava hieronta.
 
Turvehoitosaunan vaikutus
Rentouttaa lihaksia, parantaa aineenvaihduntaa ja puhdistaa ihoa ja huokosia. Hieronta yhdistettynä turvesaunaan tehostaa hoidon vaikutusta.
 
Turvehoito ja hieronta 60€ / hlö
Hoidon kesto kokonaisuudessaan noin 60 min.

Turvehoito ja hieronta ilman saunaa 75€/hlö
Turvehoito haudehoito -menetelmällä. Hoidettavat alueet ovat alaraajat, selkä ja hartiat, joille levitetään noin 40 asteinen turve. Turve peitetään kelmulla ja päälle asetetaan lämpöpakkaukset. Turpeen vaikuttaessa hierotaan pää ja yläraajat. Tämän jälkeen käsitellään alaraajat, selkä ja hartiat. Hoidossa voidaan käyttää myös imukuppeja tehostamaan lihaskalvokäsittelyä. Lopuksi turve poistetaan lämpimillä pyyhkeillä. 
Hoidon kesto noin 75 min.

Varaa hoitosi täältä: https://hideawayglamping.com/yhteys/

Savusauna (tulossa 2023)

Savusaunan lämmitys 270€ (tilattava etukäteen, lämmitys kestää 5 h). Voit yhdistää myös savusaunan ja turvehoidon.